Her finder du alt det praktiske!


Skriv til os eller læs mere om Indkøbssedler.dk

Mere info!

Til Din Tjeneste

Vi gi'r dig mulighed for at oprette en online Indkøbsseddel, så du kan huske det du skal købe ind. Flere kan have adgang til den samme indkøbsseddel og man kan slette varerne mens man køber ind. Indkøbssedlen er tilpasset mobiltelefoner med en mindre skærm end en computer, for det er i køkkenet og i supermarkedet den skal bruges.

Vi har alle nogle basisvarer vi ofte køber og dem har vi gjort det nemt for dig at tilføje. Du laver blot en liste med de ting du oftest køber, som mælk, rugbrød, toiletparpir osv. Så kan du med et klik sætte basisvarer på indkøbssedlen igen

Vi har også nogle butikker og supermarkeder, som vi ofte køber ind hos. Dem laver du også en lille liste på og så kan du nemt se på sellve indkøbssedlen, hvad du skal handle i hver butik

Prøv det - vi kan næsten garantere at du bliver glad for dine nye elektroniske indkøbsseddel og vi hører meget gerne dine forslag.


Hjælp og FAQ

Vi har forsøgt at gøre Indkøbssedler.dk så enkel at bruge som muligt og så selvforklarende som muligt, men derfor kan der jo stadig være noget der er uklart.

Gratis? Ja det er gratis at bruge Indkøbssedler.dk

Skal alle i familien oprette en bruger? Nej opret en bruger og log ind med samme oplysninger.

Kan vi bruge den samtidig? Ja flere brugere kan skrive på indkøbssedlen og købe ind samtidig.

Kan jeg bruge indkøbssedlen uden net-adgang? Ja du kan sende en kopi til dig selv, men du skal være online for at rette eller slette indkøbene. man kan være online stort set alle steder, så indkøbssedlen er tænkt som et online værktøj.


Lad os holde kontakten

Du er velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller forslag. Vi vil rigtig gerne gøre Indkøbssedler.dk så enkel og nem at bruge og derfor sætter vi stor pris på dine ideer og forslag. Vi gør hvad vi kan for at besvare eller hjælpe hurtigst muligt og helst inden for 1-2 dage. Skal vi hjælpe dig med noget, så skriv lige dit brugernavn.


Om Indkøbssedler.dk

Når der er et behov, så kan man jo handle på det og det er det vi har gjort. Vi manglede simpelthen en smart måde at lave, dele og redigere vores indkøbsseddel i familien. Ja, der findes andre løsninger allerede, men vi fandt ikke det der kunne dække vores familebehov for en indkøbsseddel eller indkøbsliste.

Så derfor har vi forsøgt at lave en indkøbsseddel, der er enkel, ikke kræver installation eller apps, flere brugere skal kunne dele en liste og der skal være så få begrænsninger som muligt og gratis at bruge


Lad os holde kontakten!


Har du oprettet din indkøbsseddel? ta' og del den med dem du køber ind sammen med! Vi modtager gerne gode forslag til forbedringer!